Tõenäoliselt pole tavaline inimene mõelnud, milliseid on variante nüüdisajal fotode trükkimiseks. Meilt on võimalik tellida fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised ning samuti traditsiooniline fotode trükkimine endale sobivas mõõdus.

PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

Kas selle aasta suvehooajal on olnud mõnevõrra rohkem seiklusi? Kui on vahvad sündmused, siis on ka palju ilusaid hetki mida jäädvustada.  Kasuta võimalust, sest fotode trükkimine meie juures on kõige mugavam! Samuti pakume võimalust kiirelt e-keskkonnas luua ka vahva fotoalbum või fotoraamat oma seiklustest. Nii on tore pärast vaadata, kui palav suvi on ikka olnud. Fotoalbum ja fotoraamat on ka suurepärane kink näiteks vanaemale. Samuti on võimalus teha kalender – saad ise välja valida millised fotod, mis kuusse lisad ja samamoodi märkida ka kõikide lähedaste sünnikuupäevad.  Kalendrid on samuti vahva kingitus igaühele, eriti vanaemale.

PÕNEV INTERJÖÖR  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Kui Sinu jaoks on armsaks saanud mõni mälestus, mida tahad imetleda kogu aeg, siis telli seinale fototapeet. Näiteks, saad fototapeedile lisada pildi endale tähtsast kohast – lapsepõlvekodu või lihtsalt lummav looduskaunis koht, või ka foto oma lähedastest – kas siis koduloomast või oma pereliikmetest. Kui aga ei ole soovi kogu seinale pilti trükkida, siis teine võimalus muretseda endale ka fotolõuend. Fotolõuend on kvaliteetselt trükitud foto lõuendile, mis näeb välja nagu maal. Fotolõuend on kaunis kaunistus seina peale.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

Populaarsust on viimasel ajal kogunud t-särkide trükk (t särkide trükkimine). Kui varasemalt oli trükk riietele levinud ainuüksi spordimeeskondade seas, siis praegu saavad teha seda kõik kes soovivad, et särk neid ühendaks. Telli ainulaadsed t-särgid oma seltskonnale – nii leiate kergelt üksteist suurel üritusel üles.

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Fototrükk pole ainus teenus, mida meilt tellida saab. Näiteks võime trükkida Sinu oma väljamõeldud visiitkaardid. Visiitkaartide trükkimine on  tegelikult kiire protsess, kui disain ja info, mis peale läheb on valmis mõeldud. Lisaks saab tellida ka seinakleebised, millele on prinditud on kas firma logo või muu info.  Kleebised saab kleepida igale pinnale kuid tähtis on see enne valmis mõelda, millisel konkreetselt tahaksid neid kasutada ning soetada need samuti siis vastavast materjalist. Samuti on üks teenustest, mida me pakume – köitmine! Köitmine on kvaliteetne ja odav nende jaoks, kes soovivad oma tööd viimaseni lihvida.

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *