Ole valmis – kaasahaarav aeg on juba algamas! Tule ja vaata, millise kaubaga kostitab Sind hokipood algaval sessoonil. Kahtlemata oleme kaupade valiku mõttes juhtival kohal. Töötame selle nimel, et meie poe valikus oleks pidevalt ainult kõige parem ja tänapäevaseim varustus. Poes on tõesti haruldane valik mitmesuguseid kaupasid – tule ning tutvu kohe!

TURVALINE VARUSTUS

 

Teeme koostööd suuremate kaubamärkidega, mis tagavad varustuse garantiid. Uisud, riietus, kotid, tarvikud, kepid – tutvu kõikide meie toodetega e-poes! Allpool on täpsem ülevaade sellest, milline hoki varustus on meie kaupluses saadaval.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/varavavahtide-jaoks

HOKIKEPID

 

Pakkumises on hokikepid nii lastele kui ka täiskasvanutele. Otsingufiltri abiga saad valida vajalikke omadusi ning näed vastavat tootevalikut. Kui sooviksid saada rohkem teavet selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis võta julgelt meie meeskonnaga ühendust.

Soeta endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Hokiuisud, iluuisutamise uisud, lasteuisud – kõiki uiske pakume erisuurustest ja ainult parimatelt kaubamärkidelt.  Jäähoki uisud on kategooria all. Otsingufiltri abiga saad mängida uiskude omadustega ning soetada just see kõige sobilikum. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal tähtsaim osa varustusest ja seega on tähtis, et uisud oleks korralikud ja vastupidavad.  Internetipoest leiad samuti kõikvõimalikud aksessuaarida, mida uiskudega kasutada.

 

RIIETUS

 

Riietuse lehe all leidub nii suvist kui talvist riietust. Suvise kategooria all on lisaks nokamütsid.  Mütsid on pesapalli tüüpi. Leia enda jaoks sobilikke omadustega äge müts!

 

Teine populaarne kaup on hokisärgid. Võimsa prindiga või sportlikud – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Alati saad olla kindel – ükskõik, mille valid, on see kvaliteetne.

 

TULE OSTLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga proovile panev spordiala, siis on oluline, et hokivarustus oleks eriti kvaliteetne.  Kui tahaksid soetada kaupasid garantiiga – vali meie hoki pood. Toetame sind vajaliku infoga, et leiaksid endale sobivaima asja. Hoki uisud ja hoki kepid on kui lähemalt uurida väga palju detailirikkamad kui esmapilgul tunduda võib. Sirvi veebipoodi või tule kohale!

Mida veel soovida kui uut varustust algavaks hooajaks?

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *